Menu

Danscursus voor beginners

Ontdek de wereld van het dansen nu zelf! Wij nemen jou mee op een reis en leren u verschillende dansstijlen. Onze danscursus voor beginners is dan perfect voor iedereen die wil leren dansen.

In deze danscursus laten wij jou 4 compleet verschillende en unieke dansstijlen ervaren.

Quickstep

Tijdens de Quickstep maakt je veel gebruik van rennen, hopjes en van veel en snel draaien. De Quickstep maakt veel gebruik van tussenmaten waardoor de dans voor jou gemakkelijk is om op te pikken. Dit maakt de dans perfect voor beginners om te leren.

Engelse Wals

De Engelse Wals wordt gekenmerkt door het romantische en langzame karakter. De dans is zeer zwierig en soepel en alle bewegingen lopen soepen in elkaar over. Door het lage tempo van het dans en doordat alle bewegingen in elkaar over lopen is deze dans ook voor elke beginner uitstekend om snel op te pikken.

Cha Cha

Met de lekkere en wilde Cha Cha dans brengen we wat leven in de brouwerij! Deze heerlijke vlotte dans heeft Latijn-Amerikaans invloeden en wordt gekenmerkt doordat de voeten zo veel mogelijk op de vloer blijven. Doordat er geen uitbundige bewegingen zijn kun je deze dans heel vlot beheersen.

Jive

De Jive is is één van de vijf latin-dansen en de tweede in deze beginner cursus. De Jive is een swingende dans, met de nadruk op snelheid, uitleven en muziek op tempo. De Jive heeft maar één lijfspreuk: ‘Doe eens lekker gek en brutaal af en toe’.

Meld je nu aan voor deze cursus!

Wij verwelkomen jou graag in ons monumentale pand in het prachtige Spijkerkwartier. Meld jezelf nu vrijblijvend aan voor deze cursus! Bel ons op 026 442 66 08 of vul hieronder het formulier in.

Aanmeld formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.