Dansen Arnhem

Dansen in Arnhem

Wilt u lekker dansen in Arnhem en bent u op zoek naar een goede dansschool. Of u nou een beginner of prof bent, wij begeleiden u graag op de dansvloer. Leer verschillende dansstijlen te beheersen zoals de Weense wals tot Sals, van Rock 'n Roll tot aan Jazz dance en de tango.

Dansen in Arnhem is nog nooit zo leuk geweest. Dansschool Wensink spendeert veel persoonlijk aandacht, zodat u een dans optimaal gaat beheersen. Geen ergernissen, omdat u niet bij kunt blijven. Nee, wij zorgen er samen voor dat u als een prof bij ons van de dansvloer vandaan komt.

Denkt u dat u er nog niet aan toe bent om te dansen in een grote groep? Geen probleem. Wij verzorgen ook prive lessen zodat u rustig in uw eigen tempo leert dansen.

Dansen in Arnhem op z'n best

Wij bij Dansinstituut Wensink zijn aangesloten bij Dance Masters de officiële sponsor van: "Dancing with the Stars". Wij staan niet alleen op de dansvloer, wij willen het dansen in Nederland ook helpen groeien. Deze topsport is voor jong en oud en wij halen veel plezier uit het les geven. Neem nu een dansles in Arnhem.

Dansen in Arnhem?

Wilt u meer weten over onze dansschool? Of bent u misschien zelfs geïnteresseerd? Wij heten u van harte welkom. Kom eens langs proefles. U kunt ons nu bellen op 026 - 442 66 08 of vul ons contactformulier in.


Ga naar contact

Interesse in een proefles?

Wilt u een proefles nemen om te kijken of wij u kunnen helpen met dansen? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Onderwerp:

loading